Инцидентът е станал в късните следобедни часове. По първоначални данни младият

...
Инцидентът е станал в късните следобедни часове. По първоначални данни младият
Коментари Харесай

Кола скъса мантинела и се преобърна, след като 19-годишен предизвика катастрофа край Кърджали

Инцидентът е станал в късните следобедни часове. По първични данни младият лидер блъснал автомобил " Сеат ", ръководен от 55-годишната жена. След конфликта удареният автомобил скъсал мантинелата и се преобърнал.

55-годишната шофьорка е призната с комоцио в хирургичното поделение на МБАЛ " Д-р Ат. Дафовски ", а спътникът ѝ е ориентиран за настаняване под наблюдаване още веднъж в хирургия, с недоволства от болки във врата и крайниците, като не се открити фрактури.

Освен двамата признати в кърджалийската болница, за обзор в незабавното приемно поделение на лечебното заведение е бил ориентиран и 16-годишен пасажер от мерцедеса.

Вследствие на злополуката беше затруднено придвижването по пътя в посока Кърджали - Момчилград, като то бе пренасочвано в едната лента.

По данни на МБАЛ " Д-р Ат. Дафовски " малолетният пасажер от мерцедеса е прегледан. Той е без контузии и патологични отклонения.

Общото положение на настанените за лекуване и наблюдаване потърпевши все още е устойчиво, за живота им няма заплаха, допълват още от пресцентъра на кърджалийската болница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР